AUBURN MOUNTAINVIEW HIGH SCHOOL BELL SCHEDULES Late Mondays		
ZERO PERIOD	8:20 - 9:05	45 Minutes
FIRST PERIOD	9:10 - 9:55	45 Minutes
SECOND PERIOD	10:00 - 10:45	45 Minutes
*Flag Salute, Announceme	nts at beginning of period	
THIRD PERIOD	10:50 - 11:35	45 Minutes
FOURTH PERIOD	AND LUNCH	
FIDOT LUNGU	In Olana	
FIRST LUNCH 11:35 - 12:05	<u>In Class</u> 12:10 - 1:00	50 Minutes
11.00 - 12.00	12.10 - 1.00	oo wiiilates
SECOND LUNCH	In Class	
12:30 - 1:00	11:40 - 12:30	50 Minutes
FIFTH PERIOD	1:05 - 1:50	45 Minutes
SIXTH PERIOD	1:55 - 2:40	45 Minutes
SIXTH PERIOD	1.55 - 2.40	45 Williates
	Tuesday-Friday	
ZERO PERIOD	7:15 - 8:05	50 Minutes
FIRST PERIOD	8:10 - 9:00	50 Minutes
SECOND PERIOD	9:05 - 9:55	50 Minutes
LION TIME	10:00 - 10:30	30 Minutes
*Flag Salute, Announceme	nts at beginning of period	
THIRD PERIOD	10:35 - 11:25	50 Minutes
FOURTH PERIOD A	AND LUNCH	
FIRST LUNCH	In Class	
		EO Minutes
11:25 - 11:55	12:00 - 12:50	50 Minutes
SECOND LUNCH	In Class	
12:20 - 12:50	11:30 - 12:20	50 Minutes
FIFTH PERIOD	12:55 - 1:45	50 Minutes
SIXTH PERIOD	1:50 - 2:40	50 Minutes